DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

SOKOL TELNICE mini žáci

sportovní kemp 2019

Čtvrtek - sluníčko a rozcvička zahájily dnešní den. A ke všemu na snídani byly opět kuličky -  zkrátka super den. Tréninkové jednotky během dopoledne, odpoledne ještě sbírání bodíků v lese -  nejen bodíků ale i hříbků.  Poslední den se vydařil a už se všichni těšíme domů. Tak na nás nezapomeňte a přijeďte si pro nás. Fotky z dnešního dne opět ve fotogalerii.

Středa - ach jo, prší! Takže nemůžeme na rozcvičku - z toho máme radost. Horší je, že došly kuličky. Mléko by bylo, ale ty lupínky nejsou ono. No nic dáme si vajíčko, bílkoviny jsou přece taky potřeba. Dopolední program jsme přizpůsobili počasí a před obědem  vyrazili na obchůzku Kuklíku - někteří jsou tady přece poprve. Odpoledne se počasí umoudřilo, takže jsme mohli potrénovat a také vyrazit do lesa na oblíbené čelenky a bodovaný orientační běh mezi stromy. A zase hříbky. Všude kam se podíváte. Špagety k večeři byly opět výborné -  vymetené talíře to potvrzují. Museli jsme ještě otestovat čerstvě posečenou louku, na které se skvěle hrály číslované kolíky. Uložili jsme se ke spánku a už se začínáme těšit domů.  Fotky zase ve fotogalerii.

Úterý- ranní rozcvička, dopolední tréninková jednotka, která nám přinesla mnoho nového a posunula nás dál. Na oběd skvělá svíčková a odpoledne výšlap na Paseckou skálu. Cestou zpět jsme našli krásné hříbky - už jsou v mražáku. Po večeři ještě volná zábava a teď už krásně spinkáme. Těšíme se na zítřek.

PONDĚLÍ -  tak jsme tady! První ráno bylo slunečné a tak jsme s kuráží sobě vlastní vyrazili na rozcvičku. Protažení po ránu nemá chybu. Snídaně formou švédského stolu je skvělá. Hádejte co vede - no jasně kuličky s mlékém -  mňam.

Po snídani rozdělení do družstev a první tréninková jednotka . Ovoce na svačinu nám přidalo energii a tak pokračujeme v tréninku. Je jasné, že oběd nám chutnal a veselá krabice po něm završila krásné první dopoledne. Někdo by si mohl myslet, že odpolední trénování a čelenky v lese nás totálně zničily. Opak je pravdou. Je po večeři a my řádíme na hřišti, houpačkách a v celém přilehlém areálu jako vždycky. Za chvíli nás čeká sprcha a pomalé ukládání ke spánku. Podařily se i houbové úlovky.  Už se těšíme na zítřejší dobrodružství. Fotky z dnešního dne najdete ve fotogalerii - Kuklík 2019 - pondělí.

Informace k házenkářskému minikempu – Kuklík 2019

 

penzion KUKLA , Kuklík 29

 

Nástup v neděli 18.srpna od 16,00 do 18,00 hodin – rodiče si děti přivezou, v 18,00 hodin začínáme večeří.

Odjezd v pátek 23.srpna mezi 16,00 – 18,00 hodinou z Kuklíku rodiče si děti vyzvednou.

Cena za pobyt včetně plné penze, pitného režimu, bazénu, hřiště a táborového trička je 1.700,- Kč. Částku prosím pošlete do 10.srpna. na účet č. 1107400009/2700, pod variabilním symbolem 18082019, do poznámky prosím uveďte  jméno dítěte.

Co s sebou:

Osobní věci: sportovní oblečení, 2x tepláková souprava, 4trička,  mikina, větrovka, pyžamo, přezůvky, sportovní obuv – botasky, tenisky, pláštěnka, kšiltovka,  ponožky, spodní prádlo, krátké kalhoty, plavky, batůžek na výlety, láhev na pití, hygienické potřeby- mýdlo, kartáček na zuby, pasta, hřebínek, ručník, kapesníky, dětský krém, sluneční brýle, igelitovou tašku na špinavé prádlo.

Ostatní:     knížka, časopis, blok na malování, fixy, drobné hry – pexeso, karty, kapesné 50,- - 100,- Kč. Nedávejte prosím dětem mobilní telefony, radia, různé přehrávače a podobně, za jejich ztrátu nebo zničení neponeseme odpovědnost.

Vše prosím podepsat nebo označit. Při příjezdu odevzdají rodiče potvrzení o bezinfekčnosti,  souhlas se zpracováním osobních údajů dětí, včetně souhlasu s pořízením a zveřejněním informací a fotografií z této akce,  odevzdají  kartičku pojišťovny – stačí kopie pokud nemáte u mě,  očkovací průkaz, který předáme  zdravotnici.  V případě, že dítě onemocní, budete o tom informováni telefonicky a budete si moci dítě odvézt.

Pokud nám budete chtít přispět na odměny a výhry do soutěží, můžete přinést bonbony, oplatky nebo podobné drobnosti.

Jakékoli dotazy pište na e- mail  bimoval@seznam.cz nebo SMSkou na tel. 777158460

Potvrzení o bezinfekčnosti zde

 

 

                                         Kuklík 2019 

 

 

Treninkový plán minižáků.

 

                                                                                                                  Procvičujeme základní házenkářské návyky při házení a chytání míče.Pilujeme herní činnosti a zdokonalujeme základy rychlého útoku 1 na 1. Všechny dříve naučené činnosti musíme zvládnout v pohybu a plné rychlosti. V obraně  vyhledávat útočníky (s míčem i bez něj) a tyto obsazovat, zaujmout správné obranné postavení a získávat přihrávané a driblované míče. Nezapomínáme na brankáře, který musí zaujmout základní postavení,umí základy chytání ze všech postů a rychle rozehrává míč po chycené střele nebo obdržené brance

 

 

 

 Handbalík

 

 

                             

 

Tato akce nejen obohatí  letní  zážitky  závěru  prázdnin  ale současně stmelí  kamarádský kolektiv našich sportovců. Pro děti budou připraveny hry v krásné přírodě na čerstvém zdravém vzduchu a  intenzivní míčová průprava na podzimní  házenkářskou sezonu . Penzion disponuje vlastním oploceným hřištěm s umělým povrchem a venkovním bazénem který  budeme  maximálně využívat. Kvalitu ubytování a stravování  máme už mnoho roků prověřenou při  pořádání školních pobytů v přírodě.Majitel penzionu je našim sportovcům sponzorem a poskytuje  výhodné podmínky které  využilo při zimním soustředění  i družstvo našich mužů.