DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
 

SOKOL TELNICE mini žáci

KRKONOŠE 2022

                                                Den třetí – sobota

Dneska jsme vyrazili na Pecku a byla to PECKA.  Herní areál na Portáškách zaujal všechny a opravdu si to užívali. Dřevěné průlezky ve tvaru zvířátek nás zaměstnaly na celé dopoledne.  Oběd v přírodě nám dodal energii na cestu dolů do Pece, abychom si koupili nějaké ty suvenýry a také přivezli něco domů.  Po návratu jsme si dali polévku – česnečku a za odměnu ledňáka. K večeři byla skvělá pizza, takže u kuchyně stála nepřetržitá fronta. Po večeři jsme poskládali puzzle a připomněli si místa, která jsme navštívili. Vezeme si krásné koláže, které vystavíme ve škole. A protože jsme měli 5 družstev a děti z 5 škol, bude v každé škole jeden plakátek. Fotky najdete opět ve fotogalerii. Zítra nás čekejte kolem 14,00 hodiny na sokolovně. Vzhledem k tomu, že parkoviště bude asi hodně plné – žákovská liga v hale – přijedeme k bráně v ulici Za Sokolovnou – zadní šedá brána. Až budeme v Brně pošlu SMS. Tak hezkou dobrou noc a zítra nashle. 

 

                                   Den druhý – pátek

Dnes nám počasí přálo, i když sluníčko vykukovalo jen občas, ale na pořádnou vycházku to vůbec nevadilo. Vyrazili jsme do obřího dolu, cestou snědli řízek, jablíčko a oplatek, které jsme dostali do balíčku. Na zpáteční cestě jsme to vzali přes Modrý důl, kde ležel ještě sníh. Naši cestu jsme ukončili na hřišti s průlezkami, kde jsme se ještě pobavili a získali i další bodíky. Po návratu nás čekala skvělá čočková polévka. Následoval trénink házenkářů a hry venku. K večeři bude svíčková – to si určitě pochutnáme. Po večeři máme v plánu společenské hry a to už se všichni budou těšit do postýlek. Tak zase zítra. Fotky jsou v galerii – Krkonoše 22 – pátek.


 

 

Den první – čtvrtek

Cesta proběhla naprosto bez problémů. Všechny kynedrily zabraly, špatně nebylo  nikomu a kromě jedné zastávky na benzince, jsme nestavěli. Po  prvním výstupu k Táně nás čekal výborný oběd a vybalení věcí. Všichni jsme se těšili na výšlap, ale přišla očekávaná přeháňka, takže jsme vyzkoušeli mokrý program a nasbírali první bodíky. Na vycházku přece jen došlo, protože přišla záhadná SMSka, že v blízkém okolí je ukrytý poklad. Vyrazili jsme a úspěšně našli. Po návratu byla připravena večeře a po ní společné zpívání s panem Müllerem a panem kuchařem, kteří nám zahráli na kytary. Večerní hygiena proběhla taktéž bez problémů a teď už krásně spinkáme. Tak dobrou noc a těšte se na info zase zítra. Fotky máte ve fotogalerii Krkonoše 22 - čtvrtek.

 

 

Dobrý den, Vážení rodiče, přátelé a kamarádi.

Ve čtvrtek vyrážíme s dětmi do Pece pod Sněžkou, na tomto místě pro Vás budeme zveřejňovat fotky, denní reporty a další různé aktuality.....

Věříme, že si touto formou užijete prodloužený víkend společně s námi smiley.

 

Sportovně turistický víkend v Peci pod Sněžkou – organizační pokyny

Odjezd: čtvrtek 5. května v 8,00 hodin z parkoviště za Sokolovnou

Příjezd: neděle 8. května čas ještě upřesním

Pobyt začínáme obědem, dejte prosím dětem svačinu a pití – šroubovací láhev na cestu do batůžku. Ostatní věci, které si budou děti brát s sebou, dejte prosím do kufru nebo sportovní tašky. Z parkoviště v Peci půjdeme pěšky, tašky a kufry nám budou vyvezeny autem.

Co s sebou:

- pohodlné oblečení na cestu – klidně teplákovou soupravu – pojedeme asi 4 hodiny

- 2x dobrou sportovní obuv – pevné botasky, „trekové“ boty nebo pohorky

- přezůvky na chatu

- 2 tepláky a mikiny

- 2 trička s krátkým rukávem

- 2 trička s dlouhým rukávem

- teplejší svetr nebo mikinu

- bundu teplejší – flaušová, nebo větrovka - nejlépe s kapucí

- dostatek spodního prádla, punčocháče, ponožky i teplé – prosím ne nízké pod kotníky

- pláštěnku – do batůžku ke svačině

- čepici teplejší i kšiltovku nebo šátek

- pyžamo, hygienické potřeby – kartáček, pasta, mýdlo, hřeben, dětský krém, ručník

- papírové kapesníky

- sluneční brýle

- psací potřeby, pastelky, drobné hry – karty, pexeso a podobně, knížku nebo časopis

- kapesné dle uvážení – peníze prosím do peněženky

- slušné chování a dobrou náladu

Věci prosím dětem označte nebo podepište. Nedávejte prosím dětem mobilní telefony a cenné věci. Nebudu řešit jejich případnou ztrátu nebo zničení. O průběhu akce Vás budeme informovat na webových stránkách házené.